Монтажний двосторонній скотч 3М Heavy Duty 9 мм x 5 м x 1 мм Прозорий

ID#20141
Монтажний двосторонній скотч 3М Heavy Duty 9 мм x 5 м x 1 мм Прозорий ID#20141

Оптові ціни

При замовленні від 5 000 грн 486 грн. / шт.
При замовленні від 20 000 грн 405 грн. / шт.

Категорії: 4910F Прозорий скотч 3М

Прозорий двосторонній скотч 3М VHB з підвищеною клейкою здатністю

Двосторонній скотч 4910F (монтажний скотч) 3М VHB (VHB - особливо високої міцності) широко використовується як альтернатива традиційним механічним методам монтажу (заклепки, гвинти, зварні шви та ін.) завдяки унікальній можливості залишати недоторканою і рівною поверхню матеріалів, що з'єднуються, а лінію з'єднання - непомітною, забезпечуючи привабливий зовнішній вигляд виробів.

Cкотч 3М VHB (монтажний скотч), винайдений понад 15 років тому - це результат більш ніж 50-річного лідерства компанії 3М у технології клейких стрічок та клейових складів.

Особливості та переваги

  • Висока міцність

Як основа двостороннього скотчу 3М VHB використовуються еластичні акрилові полімери із закритими осередками. Скотч 3М VHB має незрівнянно більш високу міцність, ніж традиційні клейкі стрічки - наприклад, скотч на спіненій основі.

  • Моментальний монтаж виробів, здешевлення збирання, економія часу та трудовитрат

Двостороння клейка стрічка забезпечує просте, швидке та міцне з'єднання деталей при монтажі, прискорює складальні операції, не вимагаючи спеціального навчання або переобладнання виробництва. Не потрібно свердлити отвори, проводити зварювальні роботи, загвинчувати гвинти або наносити клей.

  • Економія матеріалів

3М VHB дозволяє суттєво заощадити матеріали як за рахунок зменшення відходів, так і за рахунок використання більш економічних матеріалів. Двостороння клейка стрічка дає можливість розподіляти навантаження по всій площі з'єднання, і, отже, застосовувати більш тонкі, легкі, гнучкі та менш дорогі матеріали.

  • Нові можливості в дизайні та свобода проектування

За допомогою цієї стрічки можна створювати конструкції, які були б неможливі при інших способах монтажу. 3М VHB не пошкоджує поверхню матеріалів і практично непомітні між деталями, що з'єднуються.

Стійкість до зовнішніх впливів

Двосторонній скотч 3М VHB істотно стійкіша до впливу факторів зовнішнього середовища: УФ-випромінювання, вологи, солей, розчинників, температури порівняно зі стрічками на основі спінених полімерів. Це відбувається завдяки закритої структури основи двостороннього скотчу ( монтажного скотчу) і хімічної інертності акрилових полімерів, з яких він складається. Експерименти в апараті прискореного старіння показали, що міцність клейового з'єднання скотчу практично не змінюється після 7000 годин циклічного впливу нагрівання, вологості та опромінення.

  • В'язкість та еластичність, стійкість до ударних та вібраційних навантажень

Плинність (мала в'язкість) основи забезпечує проникнення двостороннього скотчу 3М в мікронерівні поверхні та створення міцного адгезійного зв'язку. А еластичність двостороннього скотчу 3М дозволяє змінювати форму стрічки під дією навантаження та відновлювати її навіть після багаторазової деформації. Поєднання цих властивостей робить з'єднання з використанням двостороннього скотчу 3М VHB особливо стійкими до ударних та вібраційних навантажень.

  • Широкі можливості застосування

Скотч 3М VHB може успішно застосовуватися в конструкціях, які експлуатуються в умовах значних вітрових навантажень (дорожні знаки, вікна будівель) або постійної вібрації (транспорт), що піддається. Двосторонній скотч 3М добре зарекомендував себе при з'єднанні різнорідних матеріалів (наприклад, металу з пластиком), особливо в умовах великих температурних перепадів. Маючи можливість розтягуватися на 600% своєї довжини, скотч 3М VHB легко компенсує зміщення деталей з різним коефіцієнтом розширення один щодо одного.

Приклади застосування:

  • Складання автобусів та автомобілів: кріплення панелей до каркасу

Акриловий скотч двосторонній 3М VHB застосовується для приклеювання алюмінієвої обшивки до сталевого каркаса при збиранні автобусів та автомобілів. Це дозволяє уникнути використання клепаних та гвинтових з'єднань та покращують дизайн залишаючи поверхні чистими та гладкими.

  • Авіабудування: приклеювання сталевих накладок проти зносу

Протизносні накладки з нержавіючої сталі приклеюються до алюмінієвої поверхні закрилків літаків Airbus A-310 скотчем двостороннім 3М VHB 9473PC. Клейова сполука успішно протистоїть циклічним температурним впливам в інтервалі від -50° до +65°С.

  • Будівництво та ремонт приміщень: кріплення стельових панелей

В аеропорту О'Хейр дзеркальні панелі стелі закріплені за допомогою скотчу 3М VHB. Ці стрічки відкривають великі перспективи в оформленні інтер'єру приміщень, оскільки вони, на відміну від заклепок, гвинтів або інших механічних кріпильних елементів, не руйнують поверхню, що відбиває.

Рекомендації до поклейки скотчу:

Крок 1: Підготовка поверхні
Переконайтеся, що поверхні, на які склеюватимуться, чисті та сухі. Очистіть їх від бруду, пилу та олії, використовуючи м'яку ганчірку та очищувач. Потім знежирити поверхні антисиліконом або спиртом. Це допоможе забезпечити хорошу адгезію скотчу.

Увага! Не використовуйте для знежирення поверхні: засіб для зняття лаку з нігтів, вологі серветки, алкогольні напої та інші рідини, що містять спирт, що містять домішки.

Крок 2: Наклейка скотчу
Нанесіть скотч на першу деталь. Переконайтеся, що скотч наклеєний рівно і без зморшок. Визначте точне місце, де потрібно встановити деталь. Будьте уважними та обережними при виборі позиції, оскільки скотч може забезпечити міцне кріплення, і його складно буде відклеїти та повторно приклеїти без пошкодження.

Потім акуратно зніміть захисний лайнер зі скотчу і зробіть поклейку, натисніть на скотч, щоб він прилягав до поверхні, щільно не залишаючи повітряних бульбашок.

Крок 3: Закріплення скотчу
Після наклейки скотчу рекомендується закріпити його додатково. Можна використовувати гумовий валик або просто натиснути рукою на скотч, щоб він добре прилягав і встановився. Після цього процес встановлення завершено.

Увага! Деякі види поверхонь можуть мати відштовхувальні властивості. У цьому випадку поверхня повинна бути підготовлена ретельніше і оброблена підсилювачем адгезії Primer 94

Бренд 3M
Країна-виробник товару Німеччина
Колір Прозорий
Температурний діапазон От -40 до +90°С длительное время, кратковременно до +150°С
Утримувана вага 4.5 кг
Ширина 9 мм
Довжина 5 м
Товщина 1 мм
Матеріал акрил
Кількість в упаковці 1
Вага в упаковці 0.084 кг
Ширина в упаковці (см) 15
Глибина в упаковці (см) 1.7
Висота в упаковці (см) 16
Форм-фактор Клейка двостороння стрічка

Пожалуйста, напишите Ваше впечатление от покупки.
Благодаря Вам, мы улучшаем качество нашей продукции и сервис.